Preflex logoPreflex

waarden

Onze waarden

Toonaangevend

Preflex is toonaangevend binnen de industrie. Dankzij doorgedreven research & development technieken slagen we erin onze grenzen elke dag te verleggen en de installateur het hoogst mogelijke comfort bij zijn installaties te bieden. Preflex is dan ook een pionier in Europa op vlak van voorbedrade buis. Om aan de behoeften en wensen van onze klant te blijven voldoen, investeren we constant in innovatie en in het zoeken naar nieuwe ideeën.


Grensverleggend

Niet alleen verlegt Preflex zijn eigen grenzen, ook die van de installateur zijn onze prioriteit. Net als het gebruiksgemak van onze flexibele voorbedrade buis. We blijven onze voorbedrade buis verbeteren teneinde een optimale tevredenheid te bekomen, zowel van de groothandel, de installateur als van de projectontwikkelaar en bouwaannemer.


Open-minded

Eén van de waarden die Preflex hoog in het vaandel draagt, is open-minded zijn. Wij staan open voor verbetering en luisteren naar de mening van onze klanten en stakeholders. Zij staan tenslotte aan de basis van ons succes. Wij denken out of the boxHet is vaak buiten die box dat de beste ideeën ontstaan.

Preflex SAFE is voortaan groen

Kiezen voor Preflex SAFE is kiezen voor een veilige oplossing, gemakkelijk in gebruik en snel in plaatsing.

Lees meer Alle blogberichten